Zelhem

Dierenartsenpraktijk Zelhem is een goed geoutilleerde gemengde dierenartsenpraktijk. Dat betekent dat zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren en paarden worden behandeld. Deze praktijk staat ook hoog aangeschreven wat betreft de vogelgeneeskunde en behandeling van reptielen. 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen 0314 - 62 12 72
 

Zelhem

Dr. Grashuisstraat 8, 7021 CL Zelhem
info@dapzelhem.nl
t 0314 62 12 72

Openingstijden Praktijk en Apotheek
ma t/m vrij 8.00 - 19.00 - za 09.00 - 17.00

Open spreekuur (zonder afspraak)
Spreekuur uitsluitend op afspraak

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag dagelijks geopend tussen 08.00 uur en 19.00 uur. Bestellen en halen van voer en medicijnen is dan ook de hele dag mogelijk.

Op zaterdag kunt u terecht van 11:00 - 17:00 uur op afspraak.
Tijdens dit spreekuur wordt naast de 'normale' kosten een zaterdagtoeslag in rekening gebracht.

Telefonisch spreekuur vogels

Op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 tot 13.00 uur heeft dierenarts Oranje telefonisch 'vogel-spreekuur'.

Belangrijk om te weten; onze vogelarts Tony Oranje is niet elke dag aanwezig op de praktijk. Mocht u specifiek voor de vogelarts komen, dan is het verstandig om van te voren te informeren of hij wel aanwezig is. Dit om misverstanden te voorkomen. Natuurlijk zijn er altijd andere dierenartsen aanwezig, dus wacht niet bij een spoedgeval!

Afspraken

Consulten op afspraak zijn dagelijks mogelijk tussen 10.00 en 17.00 uur. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen: 0314 - 62 12 72

Visites

Dagelijks worden er door onze dierenartsen visites afgelegd, niet alleen bij de landbouwhuisdieren, maar ook bij gezelschapsdieren. Hiervoor kunt telefonisch of aan de balie een afspraak maken met de assistente. In verband met onze planning vragen wij u voor 9.00 uur te bellen voor een visiteafspraak voor dezelfde dag.

Operaties

Omdat van maandag tot en met vrijdag operaties gepland kunnen worden, zijn er nagenoeg geen 'wachttijden'. De operaties worden zoveel mogelijk 's ochtends (altijd op afspraak) uitgevoerd. Operatiepatiënten dienen om 08.00 uur gebracht te worden.

Röntgenfoto's en echo's worden uitsluitend op afspraak gedaan en zijn dagelijks in te passen. Bij röntgenfoto's gaat het dier onder narcose en zal het nuchter moeten zijn (spoedgevallen zijn anders).