Doetinchem-Zelhem

Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zelhem is voornamelijk gericht op gezelschapsdieren. Deze praktijk is naast, een uitgebreide apotheek, uitgerust met een operatiekamer voor de kleinere ingrepen. Tijdens de open spreekuren en op afspraak is er een dierenarts aanwezig. Uiteraard is er altijd een assistente aanwezig die u kan adviseren. Voor röntgenfoto's kunt u op afspraak terecht in Zelhem. Het maken van echo's is op deze vestiging mogelijk. Door een gekoppeld patiëntenbestand beschikken alle praktijken altijd over de juiste gegevens.

Doetinchem-Zelhem

Keppelseweg 41, 7001 CE Doetinchem
info@dapdoetinchemzh.nl
t 0314 - 36 31 98

Openingstijden Praktijk en Apotheek
ma t/m vrij 9.00-13:00 / 15:00-19.00 uur

Open spreekuur (zonder afspraak)
Spreekuur uitsluitend op afspraak

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag dagelijks geopend van 09.00-13:00 uur en van 15:00 -19.00 uur.
Tijdens de openingstijden kunt u altijd terecht voor medicijnen en voer. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen op telefoonnummer: 0314 - 36 31 98.

Afspraken

Consulten op afspraak zijn dagelijks mogelijk tussen 10.00 en 18.00 uur. Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen: 0314 - 36 31 98.

Visites

Dagelijks worden er door onze dierenartsen visites afgelegd; niet alleen bij de landbouwhuisdieren, maar ook bij de gezelschapsdieren. Hiervoor kunt telefonisch of aan de balie een afspraak maken met de assistente.

Operaties

Omdat van maandag tot en met vrijdag operaties gepland kunnen worden, zijn er nagenoeg geen 'wachttijden'. Kleinere ingrepen vinden in Doetinchem plaats; voor de grote operaties wordt voor u een afspraak in onze praktijk in Zelhem gepland.

Röntgenfoto's en echo's

Voor röntgenfoto's kunt u in onze praktijk in Zelhem terecht. Het is nu mogelijk om in Doetinchem ook een echo te laten maken. De assistente kan hiervoor een afspraak maken.

Goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid voor de deur.

Hoewel de praktijk aan de rand van het Doetinchemse centrum gevestigd is, is er sprake van een goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid voor de deur.