Dierenartsenpraktijk Zelhem 0314 - 621 272
Dierenartsenpraktijk Doetinchem 0314 - 363 198
Dierenartsenpraktijk Varsseveld 0315 - 200 077

Vanaf 15 november wordt onze locatie Doetinchem verbouwd. Lees hier wat dit voor u betekent.
Vanaf 1-2-2022 is locatie Varsseveld beperkt geopend. Lees hier wat dit voor u betekent.
I.v.m. het oplopend aantal besmettingen zijn onze maatregelen aangescherpt. Lees meer.
 

Locaties

Onze drie vestigingen

In de moderne gemengde dierenartsenpraktijk in Zelhem, die ook bekend staat om de vogelgeneeskunde, en de meer op gezelschapsdieren gerichte dierenkliniek in Doetinchem en Varsseveld, zijn op dit moment zes dierenartsen werkzaam, ieder met hun eigen specialiteiten. Door een nauwe samenwerking tussen de dierenartsen onderling en het team van assistentes kan in alle praktijken optimale medische zorg worden verleend.

  • Zelhem
  • Doetinchem
  • Varsseveld

Zelhem

Dierenartsenpraktijk Zelhem is een goed geoutilleerde gemengde dierenartsenpraktijk. Dat betekent dat zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren en paarden worden behandeld. Deze praktijk staat ook hoog aangeschreven wat betreft de vogelgeneeskunde en behandeling van reptielen.

Adres: Dr. Grashuisstraat 8, 7021 CL Zelhem tel. 0314 - 62 12 72

Doetinchem

Dierenartsenpraktijk Doetinchem is voornamelijk gericht op gezelschapsdieren. Deze dierenkliniek is, naast een uitgebreide apotheek, ook uitgerust met een operatiekamer voor de kleinere ingrepen. Ook hebben wij op deze vestiging een echoapparaat. Op afspraak is er een dierenarts aanwezig. Uiteraard is er altijd een assistente aanwezig die u kan adviseren. Voor röntgenfoto's kunt u op afspraak terecht in Zelhem.

Adres: Keppelseweg 41, 7001 CE Doetinchem tel. 0314 - 36 31 98

Varsseveld

Dierenartsenpraktijk Varsseveld is voornamelijk gericht op gezelschapsdieren. Deze dierenkliniek is, naast een uitgebreide apotheek ook uitgerust met een operatiekamer voor de kleinere ingrepen. Wij werken op deze vestiging uitsluitend op afspraak, tijdens openingstijden is er altijd een assistente aanwezig. Voor röntgenfoto's en echo kunt u op afspraak terecht in Zelhem.

Adres: Oranjestraat 40, 7051 AK Varsseveld tel. 0315 - 20 00 77