Locaties

Onze vestigingen

In de moderne gemengde dierenartsenpraktijk in Zelhem, die ook bekend staat om de vogelgeneeskunde, en de meer op gezelschapsdieren gerichte dierenkliniek in Doetinchem, zijn op dit moment zes dierenartsen werkzaam, ieder met hun eigen specialiteiten. Door een nauwe samenwerking tussen de dierenartsen onderling en het team van assistentes kan in alle praktijken optimale medische zorg worden verleend.

  • Zelhem
  • Doetinchem

Zelhem

Dierenartsenpraktijk Zelhem is een goed geoutilleerde gemengde dierenartsenpraktijk. Dat betekent dat zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren en paarden worden behandeld. Deze praktijk staat ook hoog aangeschreven wat betreft de vogelgeneeskunde en behandeling van reptielen.

Adres: Dr. Grashuisstraat 8, 7021 CL Zelhem tel. 0314 - 62 12 72

Doetinchem

Dierenartsenpraktijk Doetinchem is voornamelijk gericht op gezelschapsdieren. Deze dierenkliniek is, naast een uitgebreide apotheek, ook uitgerust met een operatiekamer voor de kleinere ingrepen. Ook hebben wij op deze vestiging een echoapparaat. Op afspraak is er een dierenarts aanwezig. Uiteraard is er altijd een assistente aanwezig die u kan adviseren. Voor röntgenfoto's kunt u op afspraak terecht in Zelhem.

Adres: Keppelseweg 41, 7001 CE Doetinchem tel. 0314 - 36 31 98