Honden
Katten
Knaagdieren
Konijnen
Reptielen
Herkauwers
Varkens
Paarden
Vogels

Welkom op de website van Dierenartsenpraktijk ZelhemDoetinchem-ZelhemVarsseveld-Zelhem en Ruurlo-Zelhem. Een praktijk met vier vestigingen die streven naar hoogwaardige 24-uurs medische zorg voor het dier, waarbij zeker het persoonlijke contact met de eigenaar van groot belang is.

Gewijzigde openingstijden voor onze praktijk in Varsseveld en Ruurlo m.i.v. 04-11-2019!

In de moderne gemengde praktijk in Zelhem, die ook bekend staat om de vogelgeneeskunde, en de meer op gezelschapsdieren gerichte praktijk in Doetinchem, Varsseveld en Ruurlo, zijn op dit moment 8 dierenartsen werkzaam, ieder met hun eigen specialiteiten. Door een nauwe samenwerking tussen de dierenartsen onderling en het team van assistentes kan in beide praktijken optimale medische zorg worden verleend.

Op deze website vindt u informatie over de drie vestigingen, de werkwijze, het team, specialiteiten, en niet te vergeten ons vogelziekenhuis. Ook vindt u informatie over gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Dierenartsenpraktijk Zelhem

Dierenartsenpraktijk Zelhem is een goed geoutilleerde gemengde dierenartsenpraktijk. Dat betekent dat zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren en paarden worden behandeld. Deze praktijk staat ook hoog aangeschreven wat betreft de vogelgeneeskunde en behandeling van reptielen.

Adres: Dr. Grashuisstraat 8, 7021 CL Zelhem tel. 0314 62 12 72

Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zelhem

Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zelhem is voornamelijk gericht op gezelschapsdieren. Deze praktijk is, naast een uitgebreide apotheek ook uitgerust met een operatiekamer voor de kleinere ingrepen. OOk hebben wij op deze vestiging een echoapparaat. Tijdens de open spreekuren en op afspraak is er een dierenarts aanwezig. Uiteraard is er altijd een assistente aanwezig die u kan adviseren. Voor röntgenfoto's kunt u op afspraak terecht in Zelhem.

Adres: Keppelseweg 41, 7001 CE Doetinchem tel. 0314 36 31 98

Dierenartsenpraktijk Varsseveld-Zelhem

Dierenartsenpraktijk Varsseveld-Zelhem is voornamelijk gericht op gezelschapsdieren. Deze praktijk is, naast een uitgebreide apotheek ook uitgerust met een operatiekamer voor de kleinere ingrepen. Wij werken op deze vestiging uitsluitend op afspraak, tijdens openingstijden is er altijd een assistente aanwezig. Voor röntgenfoto's en echo kunt u op afspraak terecht in Zelhem.

Adres: Oranjestraat 40, 7051 AK Varsseveld tel. 0315 20 00 77

Dierenartsenpraktijk Ruurlo-Zelhem

Dierenartsenpraktijk Ruurlo-Zelhem is voornamelijk gericht op gezelschapsdieren. Deze praktijk is, naast een uitgebreide apotheek ook uitgerust met een operatiekamer voor de kleinere ingrepen. Wij werken op deze vestiging uitsluitend op afspraak, tijdens openingstijden is er altijd een assistente aanwezig. Voor röntgenfoto's en echo kunt u op afspraak terecht in Zelhem.

Adres: Borculoseweg 4, 7261 BJ Ruurlo tel. 0573 20 01 10

Algemene voorwaarden
Voor onze algemene voorwaarden, klik hier

Privacyverklaring
Voor onze privacyverklaring, klik hier