Honden
Katten
Knaagdieren
Konijnen
Reptielen
Herkauwers
Varkens
Paarden
Vogels

Welkom op de website van Dierenartsenpraktijk Zelhem-Halle en Doetinchem-Zelhem. Een praktijk met twee vestigingen die beiden streven naar hoogwaardige 24-uurs medische zorg voor het dier, waarbij zeker het persoonlijke contact met de eigenaar van groot belang is.

 

Vuurwerk-angst bij huisdieren

Angst voor vuurwerk is iets wat bij veel honden en katten een probleem is. Waardoor de angst is ontstaan is vaak niet meer helemaal duidelijk. Het kan zijn dat de …

Lees verder »

In de moderne gemengde praktijk in Zelhem, die ook bekend staat om de vogelgeneeskunde, en de meer op gezelschapsdieren gerichte praktijk in Doetinchem, zijn op dit moment zes dierenartsen werkzaam, ieder met hun eigen specialiteiten. Door een nauwe samenwerking tussen de dierenartsen onderling en het team van assistentes kan in beide praktijken optimale medische zorg worden verleend.

Op deze website vindt u informatie over de twee vestigingen, de werkwijze, het team, specialiteiten, en niet te vergeten ons vogelziekenhuis. Ook vindt u informatie over gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Wilt u meer weten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Dierenartsenpraktijk Zelhem-Halle

Dierenartsenpraktijk Zelhem-Halle is een goed geoutilleerde gemengde dierenartsenpraktijk. Dat betekent dat zowel gezelschapsdieren als landbouwhuisdieren en paarden worden behandeld. Deze praktijk staat ook hoog aangeschreven wat betreft de vogelgeneeskunde en behandeling van reptielen.

Adres: Halseweg 27D, 7021 HV Zelhem tel. 0314 62 12 72

Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zelhem

Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zelhem is voornamelijk gericht op gezelschapsdieren. Deze praktijk is, naast een uitgebreide apotheek ook uitgerust met een operatiekamer voor de kleinere ingrepen. Tijdens de open spreekuren en op afspraak is er een dierenarts aanwezig. Uiteraard is er altijd een assistente aanwezig die u kan adviseren. Voor röntgenfoto's en echo's kunt u op afspraak terecht in Zelhem.

Adres: Keppelseweg 41, 7001 CE Doetinchem tel. 0314 36 31 98

Algemene voorwaarden
Voor onze algemene voorwaarden, klik hier